BLOG

Yangın Merdiveni

Yangın merdivenleri olası sadece yangında kullanılacak bir kaçış yolu olmayıp, bir de istemsizce oluÅŸacak sel, deprem gibi doÄŸal afetlerden de önemli bir kaçış yoludur. Ä°nsanların tedbirli ve güvenli bir ÅŸekilde rahatça dışarı çıkmalarını saÄŸlayan önemli bir unsurdur yangın merdiveni.

Yangın merdivenleri günümüzde önemli bir araç olmak ile birlikte birçok firma bu konuda geliÅŸmiÅŸ ve kaliteli adımlar atmıştır. Özellikle Ä°stanbul yangın merdiveni olarak,  Ä°stanbul bölgesinde önemli faaliyetlerde bulunmaktadır. GeliÅŸen teknoloji ile birlikte Ä°stanbul yangın merdiveni, bulunduÄŸu bölge itibari ile hem kaliteli hem de standartlara uygun yöntemlerde imalatlarını gerçekleÅŸtirmektedir.

Ä°stanbul Yangın merdiveni, kalabalık nüfusun boy gösterdiÄŸi bir il olduÄŸundan bu ketimizde oldukça yeni yapıların cephelerine monte edilmekte olan yangın merdivenleri açısından oldukça popülerdir. Ä°stanbul yangın merdiveni, bulunduÄŸu konum ile oldukça önemlidir.

Yangın merdivenleri fiyatları açısından da oldukça önemlidir. Ä°ÅŸin acemisi olan firmalar fiyatları konusunda pekiyi olmasa da iÅŸin gayet standardını bilen firmaların uyguladığı fiyat politikaları da farklıdır.

Yangın merdivenleri fiyatları konusunda da oldukça farklılık göstermektedir. ÖrneÄŸin, yangın merdiveni özelliÄŸi ve kalitesi açısından bir spiral yangın merdiveni ile dairesel yangın merdivenin fiyatı bir olmayabilir.  MüÅŸteri açısında da oldukça önemli bir unsur olan fiyat ve buna ek olarak bu fiyatın acaba yangın merdiveninin kalitesinden mi yoksa göstermelik mi olduÄŸudur. Bundan dolayı yangın merdivenleri olarak tanınmış firmalardan alışveriÅŸin yapılması bu sorunu ortadan kaldırmak için yeterli olabilir.

Yangın merdivenleri’ hızla büyüyen teknoloji dünyasında yangın riskinin oluÅŸabileceÄŸi her alanda bulunan, can güvenliÄŸi için inÅŸa edilen acil çıkış yoludur. Yangın esnasında içeri de bulunan insanların dışarıya çıkabilmeleri için yapılan 'yangın merdivenleri' ilk olarak 1900 lük yıllarda geliÅŸtirilmeye baÅŸlanmış ve 100 yılı aÅŸkın bir sürede birçok ‘yangın merdiveni’ tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni çeÅŸitleri’, fiyat ve kalitesi yönünden farklıdır. Birçok ‘yangın merdivenleri özellikleri’ açısından oldukça gerekli bir yangın merdiveni statüsünde olduÄŸu için önemli alıcılara sahip olmaktadır.  Yangın merdivenleri insanların hayatlarını kurtarmada önemli bir rol oynadığı için kalitesi ve özelliÄŸi önemlidir.

Yangın merdiveni fiyatları açısından da oldukça önemlidir. Çünkü fiyat demek kalite demektir. Özellikle çok kalabalık yerlerde yangın merdivenin kalitesi çok önemlidir. Bu konuda iÅŸ yerlerinin veya apartman sakinlerinin bu konuda iyi bir firmayı, yaptığı iÅŸler ve uluslar arası standartlara baÄŸlı merdiven yapanlarını seçmeleri daha mümkündür.

Yangın merdivenlerin imalatı oldukça önemlidir. Yangın merdiveni, mekânların dış cephelerine montajı yapıldığından çok uzun sürmektedir bu iÅŸlem. Bu yüzden yapılan iÅŸin kalitesini hemen yapıldığında anlaşılamaz. Uzun süren bir yangın merdiveni ve kullanıldığı malzemelerin de kalitesi uluslar arası standartlara uygun bir ÅŸekilde tasarlandıysa,  imalatı açısından oldukça iyidir denilebilir.

yangın merdiveni, yangın merdiveni fiyatları, yangın merdiveni imalatı, yangın merdiveni, yangın merdiveni fiyatları, yangın merdiveni imalatı, yangın merdiveni, yangın merdiveni fiyatları, yangın merdiveni imalatı, yangın merdiveni, yangın merdiveni fiyatları, yangın merdiveni imalatı, yangın merdiveni, yangın merdiveni, yangın merdiveni,  yangın merdiveni, yangın merdiveni, yangın merdiveni, yangın kapısı imalatıyangın kapısı fiyatları, yangın kapısı, yangın kapısı imalatıyangın kapısı fiyatları, yangın kapısı, yangın kapısı imalatıyangın kapısı fiyatları, yangın kapısı, yangın kapısı imalatıyangın kapısı fiyatları, yangın kapısı, sac kapı kasası, sac kapı kasası, sac kapı kasası, çelik çatı, çelik çatı, çelik çatı, teras çatı kapatma, cam temizleme, cam temizlik, cam temizleme, cam temizlik, ferforje, ferforjeci, ferforje, ferforjeci, ferforje, ferforjeci, yangın sprinkleri, yangın sprink fiyatları, yangın söndürme sprinkleri, yangın tüpü, yangın tüpü fiyatları, yangın tüpü servisi, yangın tüpü dolumu, yangın kapısı, çelik çatı, ferforje, yangın merdiveni, yangın merdiveni.

KARABOÄžA MÜHENDÄ°SLÄ°K LTD

SATIÅž      Veli KARABOÄžA

TLF              0216 641 50 84

TLF              0216 642 68 31

TLF              0216 642 69 31

FAX           0216 642 69 31

FAX           0216 641 50 84

FAX           0216 642 68 31

Gsm          0530 842 39 38

Gsm          0532 703 75 09

Gsm          0532 711 74 23

Adres        Hamidiye Mah. Güler. No: B4 Çekmeköy/Ä°STANBUL

ÜCRETSÄ°Z KEŞİF HÄ°ZMETÄ° Ä°ÇÄ°N TALEPTE BULUNABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z.

yapının kullanım şekline göre değişmektedir. Yangın merdivenleri dairesel ve z tipi olmak üzere iki çeşit olarak üretilmektedir. Yangın merdiveni standartları